Ons Frisia

Van Tessel en Westfriesland tot Noord-Friesland – Cultureel & Historisch

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Nieuws Politie

CDA Koggenland reikt 100 euro uit aan goed doel

Obdam – Zichtbaar zijn voor inwoners én een goed doel steunen, zijn redenen voor CDA Koggenland om zondag 13 december de kou te trotseren tijdens de jaarlijkse kerstmarkt van Obdam. De partij wil de donkere dagen voor kerst verlichten door 100 euro uit te reiken aan een goed doel, gekozen door bezoekers van de markt.

Verenigingen, clubs, en andere stichtingen met een marktkraam, die zich inzetten voor een goed doel, kunnen in aanmerking komen voor de waardecheque van 100 euro. Obdammer en CDA fractievoorzitter Nico Bijman: ‘Het is een gebaar richting het dorp, richting de kerstmarkt en richting de inwoners. We willen hiermee iets positiefs brengen; licht in deze letterlijk en figuurlijk donkere dagen’. Elke bezoeker kan zijn stem uitbrengen op de geselecteerde doelen. Na telling van de stemmen zal contact worden opgenomen met de winnaar.

De politieke partij wil ook buiten verkiezingstijd zichtbaar zijn voor inwoners. Zo is de partij onlangs in het hart van Spierdijk geweest om met inwoners van het dorp te praten over de leefbaarheid aldaar. De aankomende maanden zal de partij meerdere dorpen aandoen om in contact te komen en te blijven met de inwoners van Koggenland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *