Ons Frisia

Van Tessel en Westfriesland tot Noord-Friesland – Cultureel & Historisch

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Goed-om-te-weten Nieuws

Nextdoor-app Koggenland brengt buurtbewoners dichter bij elkaar

Waarschijnlijk weet je wel wie er naast je woont, maar weet je ook wie er tien deuren verder leeft? De nieuwe Nextdoor-app Koggenland zorgt voor meer communicatie in de buurt waar je woont. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen, maar ook handig als bijvoorbeeld je kat vermist is.

Nextdoor is een startup uit Silicon Valley, maar is nu ook beschikbaar in Nederland. Wij kunnen nu dus ook digitaal vragen om gereedschap uit te wisselen, onze buren waarschuwen voor inbrekers en met één knop de hele buurt uitnodigen voor een barbecue.

Je aanmelden met een valse naam en met een verkeerde locatie is niet mogelijk. Als je de app download moet je namelijk eerst een uitgebreide procedure doorlopen. De informatie die je uitwisselt op het platform kan niet door andere mensen worden gelezen die niet in jouw buurt wonen. Volgens oprichter Nirav Tolia is de app dus volkomen veilig.

Koggenland.nieuws.nl is bezig deze omgevings-app Nextdoor-app Koggenland te installeren voor Koggenland e.o.. Blijf de andere nieuwssite voor en over Koggenland e.o. hierover volgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *