Ons Frisia

Van Tessel en Westfriesland tot Noord-Friesland – Cultureel & Historisch

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Nieuws Zakelijk

Westfries initiatief biedt gezonde lifestyle

Een groeiend aantal mensen komt in burnout-situaties terecht met alle gevolgen van dien. Een greep naar medicinale hulpmiddelen is dan vaak al gauw gemaakt. Een van de oplossingen is een andere lifestyle met regenererende voedingsproducten. Althans dat beweert Marga Vlaar uit Benningbroek. Hoe? Hieronder stelt zij zichzelf voor en nodigt zij mensen die dit aanspreekt  bij haar thuis uit om haar kennis te delen.

Mij naam is Marga Vlaar

Marga VlaarJaren heb ik als verpleegkundige op de afdeling intensive care in het ziekenhuis gewerkt, maar op de een of andere manier gaf dit werk mij niet genoeg voldoening.

lifestyle
Klik op de afbeelding voor een grotere weergave.

Ik wilde mensen aan échte vitaliteit helpen. In mijn zoektocht daarnaar heb ik veel cursussen op alternatief vlak gedaan. Overal vond ik iets, maar toch bleef ik iets missen. En toen…? Toen kwam Sunrider op mijn pad.

Super geconcentreerde Chinese kruidenvoeding waarin ervaring en kennis is verwerkt van meer dan 5000 jaar oud. Alles gaat om balans, yin en yang en de 5 elementen.

Wauw, dacht ik, dít gaat ergens over! Ik vond het geweldig. Ik voelde me fitter, blijer, had minder slaap nodig. Ik ben in een paar maanden wel 15 kilo afgevallen, kortom, ik voelde me super.

¨Dit moet iedereen weten¨, was mijn gedachte. ¨Hoe mooi zou de wereld eruit zien als iedereen zich blij en gezond voelt?¨

Delen

Ik vind het gewéldig om dit met anderen te delen en te zien dat mensen zich vitaler en blijer gaan voelen. En het mooie is, Sunrider helpt je niet alleen met het verbeteren van je gezondheid en levensvreugde, maar kan je ook helpen met het creëren van financiële onafhankelijkheid. Het complete plaatje!

Nieuwsgierig geworden?

Uitnodiging

Wil je meer informatie over dit geweldige product en de kansen die het je biedt, kom dan vrijdag 7 oktober naar mijn presentatieruimte aan de oosterstraat 57 in Benningbroek.

Ervaring uit de praktijk

Ik sliep ongeveer 15 uur per dag en was alleen maar moe. Na een week heel intensief Sunrider® producten te gebruiken had ik weer energie genoeg om te fietsen en actie te ondernemen. Tevens had ik weer voldoende aan 8 á 9 uur slaap per nacht. De producten geven mij enorm veel energie en kracht! Suzan Hauwert

Uitnodiging Bereik je dromen met een gezonde Lifestyle, Gezondheid & Vrijheid

Dit is een alternatief voor deze situatie :

Medicijnen niet overal te krijgen (Deel 3)

(Archief Koggenland Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *