de Westfries

Van Tessel tot Westfriesland – Cultureel & Historisch

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Speciale voorzieningen tijdens verkiezingen
Texel

Speciale voorzieningen tijdens verkiezingen

Op 15 maart kan tussen 7.30 en 21.00 uur worden gestemd voor de Provinciale Staten en het waterschap. Twee stembureaus op Texel, te weten het gemeentehuis en Dorpshuis De Hof in De Koog, zijn ingericht volgens de richtlijnen zoals bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hier wordt voldoende afstand gehouden. Alle stemlokalen zijn toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking. Voor mensen met een visuele beperking is er bij de publieksbalie in het gemeentehuis een kandidatenlijst in braille aanwezig. Deze kan vanaf nu al worden geraadpleegd tijdens de reguliere openingstijden. Ook is er een kandidatenlijst in gesproken vorm beschikbaar op de website: 

Meer informatie over de verkiezingen

Op de website www.texel.nl/verkiezingen-2023 is meer informatie te vinden over het stemmen, de kandidaten en de locaties van de stembureaus. Ook is er een stemhulp van de provincie Noord-Holland en van het waterschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *